Klubtræner
Født: 22/12 1972
Træner: Træner for Konkurrenceholdet

Baggrund:
Som atlet: Løber, cykelrytter, svømmer, triatlet, duathlet, militær femkæmper.
Som træner: Militær idrætsinstruktør, DAF løbetræner, uddannet svømmelærer, personlig træner, klub og landsholds træner militær femkamp.

Trænerfilosofi:
Træn struktureret og kontinuerlig. Hav altid et formål med hver enkelt træningspas. Lyt til kroppen, så længe man træner kontinuerlig er det på hviledagene at man forbedrer sig.

Idrætsleder Forsvaret
Anders Borkmann
Født: 04/05 1979
Træner: Svømmetræner

Baggrund:
Har været landsholdsvømmer i 90''erne og siden været træner på 1. Holdet i Aalborg svømmeklub fra 2003-2011. Desuden har jeg været svømmende træner på Masters holdet fra 2000-2013. Jeg har været assisterende træner for 2 svømmere som har været til OL samt trænet adskillige danske senior og junior mestre.

Trænerfilosofi:
Ha det sjovt med det du gør, vær fokuseret til hver træning, samt lyt til din træner og brug paceuret.

Beskæftigelse:
Viceskoleleder i Aalborg kommune.

Kristian Trier Nipper
Træner: Svømmetræner

Baggrund:
Har kørt triatlon i 7år med baggrund som konkurrencesvømmer i Holstebro Svømme Club.
Har været træner i svømmeklubben i mange år og har også været svømmetræner i Holstebro Triathlon Klub og fungeret som træner/sparingspartner for nogle yngre atleter.

Trænerfilosofi:
Planlægning og struktur er vigtig, men ikke alt – lyt til din krop!
Træning bliver først optimal når du træner for sin egen skyld.

Studerer geografi på Aalborg Universitet