Aktivitetskalender 2015-16I det nedenstående er en liste over klubbens sociale og sportslige aktiviteter denne sæson samt de ansvarlige herfor. Kontakt en af de ansvarlige for spørgsmål, ideer eller andet vedr. det pågældende aktivitet.

Ved alle klubbens arrangementer vil der være en konsekvens, hvis man har tilmeldt sig, og uden afmelding til arrangørerne ikke møder op på dagen. Dette medfører, at man vil blive blokeret for de næste 2 arrangementer. For fælleskørsel vil man blive blokeret for 1 år. Arrangørene skal informere Pernille Linder om hvem som ikke møder op på dagen.

6-8 marts 2015 Træningsweekend i HirtshalsHirtshals træningsweekend blev til en stor succes sidste år. Derfor gentager vi denne aktivitet igen i år. Der bliver svømmet, løbet og cyklet henover weekenden. Husk varmt træningstøj og lakridspiber;-) Nicolai Mifsud
Aksel Nielsen

Mar. - Sep. 2015 (se alle datoerne under fusion cup 2015) Fusion Cup 2015 Klubbens interne konkurrence om klubmestertitlen, det løber over hele sæsonen. Der vil komme omkring 8 konkurrencer, både svøm, cykling, løb og kombinationer af disse. Det er gratis at deltage.
Allan Holm
Asger Jensen
Henrik Israelson
Kim Jakobsen
Lasse Munck
Mark Stahlbaum Larsen
Palle Sørensen

11. april 2015 Temadag: konkurrence – multisportInden årets første stævner løber af stablen bliver teori og praksis omkring konkurrenceperioden finpudset:
- Energi, både i dagligdagen og under konkurrence.
- Træning i konkurrenceperioden, herunder træning af pace, nøglepas og nedtrapning.
- Det praktiske på stævnedagen. Dvs. klargøring, skiftezone, opvarmning, den sidste mentale forberedelse. - Træning af skiftezone T2 (Cykel – Løb)Heidi Thranum
Aksel Nielsen

25. Maj 2015 Haraldslund TriathlonKlubbens eget stævne med centrum omkring Haraldslund.

Aalborg Triathlon ½ JernmandKlubben opfordrer alle medlemmer til at deltage som hjælpere på denne dag samt dagene op til.

10. oktober 2015
Hawaii Night
Traditionen tro mødes vi og ser livestream fra Hawaii, når verdens bedste atleter kæmper om verdensme-sterskabet på Ironman-distancen. Efter svømmestarten, spiser vi noget god mad, og hygger aftenen igen-nem. Vinderen forventes i mål omkring 02:30. Det er ok at gå hjem før :)
Michael S. Hansen?
Mads Stokkendal?

28/10 Oktober 2014Temadag: Cykelteknik kl. 9.00 - 14.15For at alle er klædt på til at kunne følge klubbens cykeltræning gennemgås:
- Teoretisk cykelteknik
- Praktisk cykelteknik.
- Praktisk kørsel, både teknisk og træningsmæssigt, alle kan være med
Du skal møde op i cykeltøj og med cykel.
Heidi Thranum

November 2015 Sæsonstart/opstart på vintertræning
Vi markerer sæsonstarten med en gang fællestræning (løb) efterfulgt af røde pølser og orientering omkring:
- Klubtræningens opbygning, forståelse af programmer
- Borgskala
- Sæsonplanlægning (individuel og klubmæssigt)
- Træningslejre (Malaga, Harzen, Danmark (måske Hobro))
- Klubbens egne stævner
- Fusion Cuppen
- Sociale arrangementer
- Klubånd

Primo November

Indkøbsaften i FusionSport Indkøbsaften hos Fusion Sport på Hobrovej for alle Aalborg Triathlon Klubs medlemmer. Der vil være stor rabat på Fusion tøj og andre varer disse aftener
1. December 2014 JulehyggeDer vil være gløgg og æbleskiver efter mandagstræning i Skovdalen Heidi

05. december 2015 Julefrokos. tInfo om arrangementet kommer senere under Events.
AndersChristensen?
Janni C. Jakobsen?
Andreas K. Runge?

31. December 2015 Nytårsløbet 5 km og 10 kmVores efterhånden legendariske nytårsløb på den hårde rute omkring Svømmeland i Nørresundby.
Lise Konge?
Charlotte Vinther?