Udmelelse

Aalborg Triathlon Klub's medlemskaber kører 12 måneder fra den dato medlemmet melder sig ind i klubben. Det bevirker, at de enkelte medlemskaber kører i vidt forskellige perioder, alt efter hvornår på året medlemmet har meldt sig ind i klubben.

Det er ikke muligt at få penge tilbage, hvis man gerne vil stoppe medlemskabet efter f.eks. 5 måneder. Man kan godt melde sig ud efter 5 måneder, medlemskabet vil dog fortsat være gyldigt de resterende 7 måneder. Umiddelbart inden medlemskabet udløber, modtager medlemmet en mail, der gør opmærksom på at betalingsoplysningerne ikke er opdaterede, denne mail skal ignoreres hvis medlemmet vil fastholde sin udmeldelse.

Medlemmer, der ønsker at opsige deres medlemsskab, skal selv gøre det via hjemmesiden.

For at melde dig ud af Aalborg Triathlon Klub skal du gøre følgende.

Log ind på klubbens hjemmeside:

Klik på "Mine tilmeldinger" og klik derefter på ikonet ud for "Stop medlemskab/udmeldelse".

Klik "Ok"